Verfijning in elke hap, ontzorging in elke gang

Welkom bij DPS Culinair, waar gastronomische verfijning samensmelt met buitengewone service. Ontdek hier onze exclusieve arrangementen die uw smaakpapillen zullen betoveren. 

Een verfijnde ontdekkingsreis voor de smaakpapillen

Bij DPS Culinair draait alles om het creëren van onvergetelijke culinaire ervaringen. Onze arrangementen beloven een unieke samensmelting van luxe, smaak en stijl. Stap binnen in onze culinaire wereld en ontdek een scala aan verfijnde mogelijkheden die uw zintuigen zullen betoveren. Of u nu een speciale gelegenheid plant of gewoon wilt genieten van gastronomische verwennerij in uw eigen omgeving, onze arrangementen zijn ontworpen om aan al uw culinaire wensen te voldoen. Laat u verleiden door de mogelijkheden en bereid u voor op een culinair avontuur als geen ander. 

Onze uiteenlopende
arrangementen voor elk moment

Dranken

BBQ

Buffet

Borrelbites

Lunch

Over ons

DPS Culinair is uw ideale partner voor het verrijken van evenementen met buitengewone culinaire ervaringen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen van elke omvang, van intieme diners tot grote zakelijke bijeenkomsten. Ons team van deskundige chefs en planners excelleert in het creëren van unieke en memorabele eetervaringen, afgestemd op de specifieke behoeften van uw evenement. Onze benadering is een harmonieuze combinatie van innovatie en traditionele smaken, wat resulteert in op maat gemaakte menu’s die naadloos aansluiten bij de sfeer en het thema van uw evenement. 

Veelgestelde vragen

Als uw evenementstype niet specifiek vermeld staat, betekent dit niet dat we het niet kunnen verzorgen. Bij DPS Culinair streven we ernaar om flexibel en responsief te zijn naar de wensen van onze klanten. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke evenement en wensen te bespreken, en we zullen samen met u een passende cateringoplossing vinden.

De levertijd van onze arrangementen hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van het evenement en de complexiteit van het menu. Wij raden aan om zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken, zodat we de best mogelijke service kunnen bieden. Over het algemeen vragen we minstens een week van tevoren te boeken voor kleinere evenementen en eerder voor grotere bijeenkomsten.

Ja, DPS Culinair biedt een volledige service, inclusief de levering van borden, bestek, glazen en alles wat nodig is voor uw evenement. Ons doel is om een all-inclusive ervaring te bieden, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement.

DPS Culinair biedt flexibele cateringopties, inclusief de mogelijkheid voor regelmatige, maandelijkse leveringen. Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften en voorkeuren te bespreken, zodat we een op maat gemaakt abonnement kunnen samenstellen dat aan uw eisen voldoet.

Naast onze kernactiviteit in catering, werken we nauw samen met ervaren partners in evenementenplanning en -organisatie. We kunnen u helpen bij het vinden van de juiste professionals voor hosting, decoratie, muziek en algehele evenementenorganisatie, om een holistische en onvergetelijke ervaring te creëren.

Hoor het van onze klanten

Dps Culinair deed de catering voor een feest met 60 mensen in de tuin van mijn moeder die 90 werd. De communicatie en afstemming vooraf verliep heel prettig. Desiree hiep ons keuzes te maken en was daarbij heel integer en flexibel. Haar timing en de bediening tijdens het feest (met tussendoor optredens) was perfect en Peter had de meest lekkere hapjes en luxe minibroodjes gemaakt. En dat voor een mooie kwalieit/prijs verhouding.

Marieke Lampe

Zo ontzettend lekker en nog eens een top service! Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n plaatje geserveerd! Aan alles is gedacht!

Aandacht voor eten, aandacht voor klant! Met liefde bereidt!

Patricia van Elderen Hölzken

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Elit proin convallis suscipit eu lacinia at feugiat consectetur dignissim. Arcu leo risus posuere in pretium arcu quis. Posuere massa facilisis consectetur n

Welke arrangementen hebben jullie?

Wij verzorgen verschillende arrangementen. Dit loopt uiteen van degene op onze website, zoals bijvoorbeeld een lunch, borrelbites, maar wij verzorgen ook nog arrangementen op aanvraag. Neem daarvoor contact met ons op.

Luxe buffet door cateraar

Ervaar gastronomische weelde met het luxe buffet van DPS Culinair. Onze professionele cateraars hebben een overvloed aan heerlijke gerechten samengesteld, zorgvuldig bereid met de fijnste ingrediënten en een vleugje elegantie. Laat ons u betoveren met een uitgebreide selectie van culinaire hoogstandjes, allemaal gepresenteerd in een buffet dat luxe en smaak perfect combineert. Voor uw volgende evenement of speciale gelegenheid, vertrouw op DPS Culinair om uw gasten te verwennen met een buffetervaring die hun zintuigen zal prikkelen en hun verwachtingen zal overtreffen.

Borrelhapjes door cateraar​

Laat uw smaakpapillen verwennen door onze heerlijke borrelhapjes, bereid door onze getalenteerde cateraars. Bij DPS Culinair staan we garant voor culinaire verwennerij op elk evenement. Onze borrelhapjes zijn perfect om uw gasten te verwelkomen en hun eetlust op te wekken. Ontdek ons assortiment aan smaakvolle opties en laat onze cateraars uw volgende bijeenkomst voorzien van de meest verrukkelijke borrelhapjes.

BBQ uitbesteden aan cateraar

Wilt u van uw volgende barbecuefeest een onvergetelijke gebeurtenis maken zonder de stress van het grillen? Laat het BBQ uitbesteden aan DPS Culinair. Onze ervaren cateraars zijn meesters in het bereiden van sappige gegrilde gerechten, smakelijke bijgerechten en heerlijke sauzen. Geniet van het buitenleven terwijl wij voor de perfecte BBQ-ervaring zorgen. Laat uw gasten versteld staan van onze culinaire vaardigheden en ontspan terwijl wij de grillmeesters zijn.