Breng je evenement naar een hoger niveau

Voor iedere gelegenheid is er een culinaire mogelijkheid. Met onze brede arrangementen voor jouw evenement is er altijd de mogelijkheid om te serveren.

Ontzorging en klasse
om indruk te maken

Bij DPS Culinair zijn we toegewijd aan het verrijken van elk zakelijk evenement met een uitmuntende culinaire ervaring. We begrijpen de diversiteit en specifieke eisen van bedrijfsevenementen, variërend van officiële bestuursvergaderingen tot meer informele teambuildingactiviteiten. Ons doel is om met maatwerk cateringoplossingen naadloos aan te sluiten bij de unieke ambiance en doelen van uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu een productpresentatie, een jaarvergadering of een netwerkborrel betreft, ons deskundige team engageert zich om in nauwe samenwerking met u een menu te ontwerpen dat niet alleen verbluft, maar ook voldoet aan alle specifieke wensen en dieetbehoeften. Van innovatieve snacks tot uitgebreide maaltijden, elk gerecht is ontworpen om de totale ervaring en het succes van uw evenement te versterken. Met onze professionele en feilloze service kunt u zich richten op uw bedrijfsactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een onberispelijke culinaire ervaring.

Wij zijn beschikbaar voor jouw zakelijk evenement

Bedrijfsborrel

Feesten

Kerstborrel

Bedrijfsfeest

Verjaardagen

Jubileum

Productlancering

Vergadering

Bruiloft

Over ons

DPS Culinair, een gerenommeerde cateraar, staat bekend om zijn innovatieve benadering van culinaire kunsten en het leveren van uitzonderlijke eetervaringen. Met een focus op kwaliteit, creativiteit en persoonlijke service, specialiseert DPS Culinair zich in het verzorgen van evenementen van elke omvang, van intieme diners tot grootschalige zakelijke bijeenkomsten. Hun expertise in het samenstellen van op maat gemaakte menu’s, die zowel traditionele als hedendaagse smaken combineren, maakt hen een favoriet voor een divers scala aan klanten. Met een toegewijd team van ervaren chefs en evenementplanners, streeft DPS Culinair ernaar om elk evenement uniek en onvergetelijk te maken.

Hoor het van onze klanten

Dps Culinair deed de catering voor een feest met 60 mensen in de tuin van mijn moeder die 90 werd. De communicatie en afstemming vooraf verliep heel prettig. Desiree hiep ons keuzes te maken en was daarbij heel integer en flexibel. Haar timing en de bediening tijdens het feest (met tussendoor optredens) was perfect en Peter had de meest lekkere hapjes en luxe minibroodjes gemaakt. En dat voor een mooie kwalieit/prijs verhouding.

Marieke Lampe

Zo ontzettend lekker en nog eens een top service! Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n plaatje geserveerd! Aan alles is gedacht!

Aandacht voor eten, aandacht voor klant! Met liefde bereidt!

Patricia van Elderen Hölzken

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Uiteraard gaat onze dienstverlening nog verder dan deze arrangementen of evenementen waar u naar opzoek bent. Wij staan altijd open en denken graag mee in uw mogelijkheden.

Professionele bedrijfscateraar voor zakelijke evenementen

In Vught en omstreken staat DPS Culinair bekend als de toonaangevende keuze voor professionele bedrijfscatering. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van catering voor zakelijke evenementen, van netwerkbijeenkomsten tot grote bedrijfscongressen. Ons team begrijpt de lokale bedrijfscultuur en weet precies hoe ze uw evenement kunnen voorzien van culinaire creaties die zowel lokaal geïnspireerd als internationaal georiënteerd zijn.

Catering voor bedrijfsfeesten

Bij DPS Culinair maken we van elk bedrijfsfeest een bijzondere gelegenheid. Onze cateringdiensten zijn perfect voor zowel intieme teamvieringen als grote bedrijfsgala’s. We bieden een breed scala aan culinaire opties, van elegante hapjes tot uitgebreide buffetten, allemaal afgestemd op de unieke sfeer van uw bedrijfsevenement.

Exclusieve catering voor productlanceringen en zakelijke vieringen

Voor productlanceringen en zakelijke vieringen biedt DPS Culinair exclusieve cateringdiensten die uw merkboodschap versterken. Ons team werkt nauw samen met u om een menu samen te stellen dat past bij de gelegenheid, of het nu gaat om innovatieve hapjes of luxe diners, wij zorgen ervoor dat uw evenement zowel smaakvol als memorabel is.

Zakelijke lunches en diners

DPS Culinair specialiseert zich in het verzorgen van zakelijke lunches en diners die uw vergaderingen en bijeenkomsten naar een hoger niveau tillen. Onze professionele aanpak zorgt voor stijlvolle, smaakvolle maaltijden die perfect aansluiten bij de zakelijke setting. Met onze catering worden uw zakelijke lunches en diners niet alleen een culinair hoogtepunt, maar ook een kans om te netwerken en relaties te versterken.