Bedrijfsborrel

Verzorg je bedrijfsborrel met luxe

Ben je van plan om een bedrijfsborrel te organiseren? We bieden diverse arrangementen die perfect passen bij deze gelegenheid. Of je nu de vrijdagmiddagborrel organiseert of juist ter gelegenheid van een afscheid van een collega. Er is altijd de mogelijkheid om dit met een culinaire versnapering te verzorgen.

Arrangementen die perfect zijn
voor een Bedrijfsborrel

BBQ

Hoor het van onze klanten

Dps Culinair deed de catering voor een feest met 60 mensen in de tuin van mijn moeder die 90 werd. De communicatie en afstemming vooraf verliep heel prettig. Desiree hiep ons keuzes te maken en was daarbij heel integer en flexibel. Haar timing en de bediening tijdens het feest (met tussendoor optredens) was perfect en Peter had de meest lekkere hapjes en luxe minibroodjes gemaakt. En dat voor een mooie kwalieit/prijs verhouding.

Marieke Lampe

Zo ontzettend lekker en nog eens een top service! Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n plaatje geserveerd! Aan alles is gedacht!

Aandacht voor eten, aandacht voor klant! Met liefde bereidt!

Patricia van Elderen Hölzken

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

In te zetten voor iedere mogelijkheid dat een luxe catering kan gebruiken. Mocht je graag een offerte of aanvraag willen doen kan je gerust contact opnemen of een offerte aanvragen via de website.