Verfijning in elke hap, ontzorging in elke gang

Elk evenement is een uniek verhaal, Wij brengen deze verhalen tot leven met onze uitzonderlijke catering. Van elegante zakelijke bijeenkomsten tot sprankelende sociale evenementen, ontdek hoe onze expertise en creativiteit bijdragen aan het creëren van memorabele momenten en uitzonderlijke eetervaringen.

Ontzorging en klasse
om indruk te maken

Bij DPS Culinair begrijpen we dat het succes van een evenement in de details zit. Daarom bieden we niet alleen exquise culinaire creaties, maar zorgen we ook voor een totale ontzorging, zodat u zich volledig kunt focussen op uw gasten. Met een mix van elegantie en klasse, gecombineerd met onze aandacht voor elke nuance, maken we van elk evenement een indrukwekkende ervaring. Ons team streeft ernaar om elk samenzijn niet alleen te verzorgen, maar om het te transformeren in een gebeurtenis die nog lang herinnerd zal worden.

Voor ieder moment
de kans om te vieren

Bedrijfsborrel

Feesten

Kerstborrel

Bedrijfsfeest

Verjaardagen

Jubileum

Productlancering

Vergadering

Bruiloft

Over ons

DPS Culinair is uw ideale partner voor het verrijken van evenementen met buitengewone culinaire ervaringen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen van elke omvang, van intieme diners tot grote zakelijke bijeenkomsten. Ons team van deskundige chefs en planners excelleert in het creëren van unieke en memorabele eetervaringen, afgestemd op de specifieke behoeften van uw evenement. Onze benadering is een harmonieuze combinatie van innovatie en traditionele smaken, wat resulteert in op maat gemaakte menu’s die naadloos aansluiten bij de sfeer en het thema van uw evenement. 

Veelgestelde vragen

Als uw evenementstype niet specifiek vermeld staat, betekent dit niet dat we het niet kunnen verzorgen. Bij DPS Culinair streven we ernaar om flexibel en responsief te zijn naar de wensen van onze klanten. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke evenement en wensen te bespreken, en we zullen samen met u een passende cateringoplossing vinden.

De levertijd van onze arrangementen hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van het evenement en de complexiteit van het menu. Wij raden aan om zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken, zodat we de best mogelijke service kunnen bieden. Over het algemeen vragen we minstens een week van tevoren te boeken voor kleinere evenementen en eerder voor grotere bijeenkomsten.

Ja, DPS Culinair biedt een volledige service, inclusief de levering van borden, bestek, glazen en alles wat nodig is voor uw evenement. Ons doel is om een all-inclusive ervaring te bieden, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement.

DPS Culinair biedt flexibele cateringopties, inclusief de mogelijkheid voor regelmatige, maandelijkse leveringen. Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften en voorkeuren te bespreken, zodat we een op maat gemaakt abonnement kunnen samenstellen dat aan uw eisen voldoet.

Naast onze kernactiviteit in catering, werken we nauw samen met ervaren partners in evenementenplanning en -organisatie. We kunnen u helpen bij het vinden van de juiste professionals voor hosting, decoratie, muziek en algehele evenementenorganisatie, om een holistische en onvergetelijke ervaring te creëren.

Hoor het van onze klanten

Dps Culinair deed de catering voor een feest met 60 mensen in de tuin van mijn moeder die 90 werd. De communicatie en afstemming vooraf verliep heel prettig. Desiree hiep ons keuzes te maken en was daarbij heel integer en flexibel. Haar timing en de bediening tijdens het feest (met tussendoor optredens) was perfect en Peter had de meest lekkere hapjes en luxe minibroodjes gemaakt. En dat voor een mooie kwalieit/prijs verhouding.

Marieke Lampe

Zo ontzettend lekker en nog eens een top service! Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n plaatje geserveerd! Aan alles is gedacht!

Aandacht voor eten, aandacht voor klant! Met liefde bereidt!

Patricia van Elderen Hölzken

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij bieden veel meer mogelijkheden dan bovenstaande evenementen. Mocht je graag op jouw evenement onze luxe arrangementen willen serveren kan je gerust contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Welke arrangementen hebben jullie?

Wij verzorgen verschillende arrangementen. Dit loopt uiteen van degene op onze website, zoals bijvoorbeeld een lunch, borrelbites, maar wij verzorgen ook nog arrangementen op aanvraag. Neem daarvoor contact met ons op. 

Drankenarrangementen voor feesten

Ontdek onze uitgebreide selectie drankenarrangementen die uw feest naar een hoger niveau tillen. Bij DPS Culinair bieden we een breed scala aan verfrissende dranken, heerlijke wijnen en sprankelende opties om uw gasten te verwennen. Laat onze professionele cateraars u helpen bij het samenstellen van het perfecte drankenarrangement dat past bij uw evenement, zodat u kunt genieten van een zorgeloze en smaakvolle feestervaring.

Cateraar voor bruiloft

Opzoek naar een cateraar voor uw bruiloft of een bruiloft die u organiseert? Kies voor de kroon op uw liefdesverhaal met DPS Culinair als uw cateraar voor de bruiloft. Wij begrijpen dat uw trouwdag een van de belangrijkste dagen van uw leven is, en daarom creëren we een onvergetelijke culinaire ervaring die perfect past bij de romantiek van de dag. Onze getalenteerde cateraars bieden een uitgebreid scala aan heerlijke gerechten, samengesteld met aandacht voor detail en liefde voor smaak. Laat ons uw dromen waarmaken en uw gasten verrassen met een onvergetelijke culinaire reis op uw speciale dag.

Jubileum vieren met hapjes

Maak van uw jubileum een smakelijk feest met de heerlijke borrelbites van DPS Culinair. Wij begrijpen de betekenis van deze mijlpaal en bieden uitgebreide arrangementen aan met smaakvolle hapjes om uw jubileumviering nog specialer te maken. Laat ons u helpen bij het creëren van een culinaire ervaring die de liefde en toewijding van het moment weerspiegelt. Geniet van een feestelijk samenzijn met familie en vrienden terwijl wij de hapjes verzorgen die uw jubileum onvergetelijk maken.