Verjaardagen

Om nooit meer te vergeten

Een verjaardag is een speciale dag om te vieren, en bij DPS Culinair begrijpen we dat als geen ander. Of u nu een mijlpaal bereikt of gewoon een jaar ouder wordt, wij geloven dat elke verjaardag een moment van vreugde en verwondering verdient. Onze verjaardagsarrangementen zijn ontworpen om uw speciale dag te verheffen met heerlijke gerechten, feestelijke flair en persoonlijke aandacht. Laat ons u helpen bij het organiseren van een verjaardagsfeest dat bij uw stijl en smaak past, zodat u zich kunt concentreren op het vieren van het leven. Of het nu gaat om een intieme familiebijeenkomst of een grootschalig feest, DPS Culinair staat klaar om uw verjaardag onvergetelijk te maken.

Arrangementen die perfect zijn
voor een Verjaardagen

Geen arrangementen gevonden.

Hoor het van onze klanten

Dps Culinair deed de catering voor een feest met 60 mensen in de tuin van mijn moeder die 90 werd. De communicatie en afstemming vooraf verliep heel prettig. Desiree hiep ons keuzes te maken en was daarbij heel integer en flexibel. Haar timing en de bediening tijdens het feest (met tussendoor optredens) was perfect en Peter had de meest lekkere hapjes en luxe minibroodjes gemaakt. En dat voor een mooie kwalieit/prijs verhouding.

Marieke Lampe

Zo ontzettend lekker en nog eens een top service! Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n plaatje geserveerd! Aan alles is gedacht!

Aandacht voor eten, aandacht voor klant! Met liefde bereidt!

Patricia van Elderen Hölzken

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

In te zetten voor iedere mogelijkheid dat een luxe catering kan gebruiken. Mocht je graag een offerte of aanvraag willen doen kan je gerust contact opnemen of een offerte aanvragen via de website.