Feesten

Feestelijk en culinair vieren

Bij DPS Culinair begrijpen we als geen ander dat elk feest een unieke viering van het leven moet zijn. Daarom gaan we verder dan alleen eten; we creëren herinneringen die u en uw gasten voor altijd zullen koesteren. Onze feestelijke culinaire ervaringen tillen uw evenement naar een hoger niveau met smaakvolle gerechten, verfijnde presentaties en een onberispelijke service. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of een ander speciaal moment, bij DPS Culinair zorgen we ervoor dat uw feest niet alleen culinair, maar ook onvergetelijk wordt. Laat ons u helpen bij het organiseren van een feest dat bij uw stijl past en waarbij u kunt ontspannen en genieten, terwijl wij de rest regelen. Want bij ons draait het niet alleen om eten, maar om het vieren van het leven in al zijn smakelijke glorie.

Arrangementen die perfect zijn
voor een Feesten

Geen arrangementen gevonden.

Hoor het van onze klanten

Dps Culinair deed de catering voor een feest met 60 mensen in de tuin van mijn moeder die 90 werd. De communicatie en afstemming vooraf verliep heel prettig. Desiree hiep ons keuzes te maken en was daarbij heel integer en flexibel. Haar timing en de bediening tijdens het feest (met tussendoor optredens) was perfect en Peter had de meest lekkere hapjes en luxe minibroodjes gemaakt. En dat voor een mooie kwalieit/prijs verhouding.

Marieke Lampe

Zo ontzettend lekker en nog eens een top service! Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n plaatje geserveerd! Aan alles is gedacht!

Aandacht voor eten, aandacht voor klant! Met liefde bereidt!

Patricia van Elderen Hölzken

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

In te zetten voor iedere mogelijkheid dat een luxe catering kan gebruiken. Mocht je graag een offerte of aanvraag willen doen kan je gerust contact opnemen of een offerte aanvragen via de website.