Vergadering

Productief, luxe en smakelijke verfijning

Vergaderingen zijn essentieel voor het zakendoen, maar ze hoeven niet saai te zijn. Bij DPS Culinair geloven we dat vergaderingen ook een moment van inspiratie en smaak kunnen zijn. Onze vergaderarrangementen zijn ontworpen om de creativiteit te stimuleren en de betrokkenheid te vergroten, met culinaire hoogstandjes die de energie opwekken en een stijlvolle ambiance die de ideeën doet stromen. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een strategische planningssessie of een informele brainstorm, laat ons u helpen bij het organiseren van vergaderingen die productief en memorabel zijn. Bij DPS Culinair combineren we efficiëntie met verfijning om vergaderingen tot een succes te maken.

Arrangementen die perfect zijn
voor een Vergadering

Geen arrangementen gevonden.

Hoor het van onze klanten

Dps Culinair deed de catering voor een feest met 60 mensen in de tuin van mijn moeder die 90 werd. De communicatie en afstemming vooraf verliep heel prettig. Desiree hiep ons keuzes te maken en was daarbij heel integer en flexibel. Haar timing en de bediening tijdens het feest (met tussendoor optredens) was perfect en Peter had de meest lekkere hapjes en luxe minibroodjes gemaakt. En dat voor een mooie kwalieit/prijs verhouding.

Marieke Lampe

Zo ontzettend lekker en nog eens een top service! Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n plaatje geserveerd! Aan alles is gedacht!

Aandacht voor eten, aandacht voor klant! Met liefde bereidt!

Patricia van Elderen Hölzken

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

In te zetten voor iedere mogelijkheid dat een luxe catering kan gebruiken. Mocht je graag een offerte of aanvraag willen doen kan je gerust contact opnemen of een offerte aanvragen via de website.