Kwaliteit en luxe in elk gerecht die we maken

Bij DPS Culinair draait alles om het creëren van smaakvolle herinneringen en het overtreffen van culinaire verwachtingen. Leer meer over wie we zijn, wat ons drijft en waarom we uw vertrouwen verdienen om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Ons verhaal van
Culinaire passie

Bij DPS Culinair is ons verhaal geworteld in de liefde voor voortreffelijk eten en een onwankelbare toewijding aan het creëren van onvergetelijke culinaire ervaringen. Wij zijn meer dan alleen een cateringbedrijf; we zijn een team van gepassioneerde fijnproevers, culinaire kunstenaars en gastvrijheidsdeskundigen die geloven in het delen van onze passie voor smaak en elegantie. Onze reis begon met de droom om elk evenement, groot of klein, te transformeren in een culinair meesterwerk. Lees verder en ontdek hoe onze toewijding aan excellentie en onze onuitputtelijke creativiteit hebben geleid tot de creatie van ongeëvenaarde eetervaringen en blijvende herinneringen voor onze gewaardeerde klanten. Welkom in onze wereld van gastronomisch genot.

Wij staan voor

Luxe

Wij streven naar exclusieve luxe voor uw (zakelijke) evenement

Kwaliteit

Puur kwaliteit met kwalitatieve producten voor ongekende smaken

Ontzorging

Totale ontzorging omtrent de catering van service tot drank

Luxe, kwaliteit en ontzorging

Bij DPS Culinair staan we voor een drievoudige belofte: luxe, kwaliteit en ontzorging, allemaal tegen een betaalbare prijs. Ons merk is gebouwd op het principe dat u niet hoeft te kiezen tussen buitengewone culinaire ervaringen en budgettaire verantwoordelijkheid. Wij geloven dat elk evenement, groot of klein, de moeite waard is om te worden omlijst met luxe en kwaliteit, zonder dat het een financiële last moet zijn. Onze toewijding aan deze waarden weerspiegelt zich in elk aspect van wat we doen.

Ons team

Ontmoet ons team, de drijvende kracht achter DPS Culinair. Onze passie voor smaak en service komt tot leven dankzij het toegewijde talent van onze twee geweldige teamleden. Samen vormen ze de kern van wat DPS Culinair zo speciaal maakt.

Peter Schotman

Chefkok

Constant vernieuwen in ervaring en excellence

Bij DPS Culinair streven we ernaar om voortdurend te groeien en te excelleren in alles wat we doen. We begrijpen dat de culinaire wereld voortdurend evolueert en dat innovatie en verbetering essentieel zijn. Daarom investeren we in opleiding en ontwikkeling voor ons team, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken. We blijven onze menu’s verfijnen en uitbreiden om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Onze toewijding aan groei en excellence zorgt ervoor dat we altijd voorop blijven lopen in de culinaire industrie en dat we u de best mogelijke ervaring kunnen bieden.

Bij ons aan de slag gaan?

Bij DPS Culinair bieden we inspirerende kansen voor getalenteerde individuen in de culinaire wereld. Als je een passie hebt voor smaak en gastvrijheid, nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team.