Bruiloft

Jouw speciale dag onvergeterlijk en luxe

Een bruiloft is een van de belangrijkste dagen van uw leven, en bij DPS Culinair begrijpen we de betekenis van deze speciale gelegenheid. We zijn er trots op om deel uit te maken van uw liefdesverhaal en om van uw bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Onze bruiloftsarrangementen beloven romantiek, elegantie en smaak in overvloed, met zorgvuldig samengestelde gerechten, prachtige presentaties en een onberispelijke service. Laat ons u helpen bij het organiseren van een bruiloft die uw dromen waarmaakt, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de culinaire details. Bij DPS Culinair draait het om het vieren van de liefde, het creëren van blijvende herinneringen en het verzorgen van de perfecte start van uw nieuwe leven samen.

Arrangementen die perfect zijn
voor een Bruiloft

Dranken

Buffet

Hoor het van onze klanten

Dps Culinair deed de catering voor een feest met 60 mensen in de tuin van mijn moeder die 90 werd. De communicatie en afstemming vooraf verliep heel prettig. Desiree hiep ons keuzes te maken en was daarbij heel integer en flexibel. Haar timing en de bediening tijdens het feest (met tussendoor optredens) was perfect en Peter had de meest lekkere hapjes en luxe minibroodjes gemaakt. En dat voor een mooie kwalieit/prijs verhouding.

Marieke Lampe

Zo ontzettend lekker en nog eens een top service! Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n plaatje geserveerd! Aan alles is gedacht!

Aandacht voor eten, aandacht voor klant! Met liefde bereidt!

Patricia van Elderen Hölzken

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

In te zetten voor iedere mogelijkheid dat een luxe catering kan gebruiken. Mocht je graag een offerte of aanvraag willen doen kan je gerust contact opnemen of een offerte aanvragen via de website.