Wij komen graag
met je in contact

Heb je een vraag over een arrangement of de mogelijkheden voor je evenement? We komen graag met je in contact.

Kom in contact

Veelgestelde vragen

Als uw evenementstype niet specifiek vermeld staat, betekent dit niet dat we het niet kunnen verzorgen. Bij DPS Culinair streven we ernaar om flexibel en responsief te zijn naar de wensen van onze klanten. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke evenement en wensen te bespreken, en we zullen samen met u een passende cateringoplossing vinden.

De levertijd van onze arrangementen hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van het evenement en de complexiteit van het menu. Wij raden aan om zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken, zodat we de best mogelijke service kunnen bieden. Over het algemeen vragen we minstens een week van tevoren te boeken voor kleinere evenementen en eerder voor grotere bijeenkomsten.

Ja, DPS Culinair biedt een volledige service, inclusief de levering van borden, bestek, glazen en alles wat nodig is voor uw evenement. Ons doel is om een all-inclusive ervaring te bieden, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement.

DPS Culinair biedt flexibele cateringopties, inclusief de mogelijkheid voor regelmatige, maandelijkse leveringen. Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften en voorkeuren te bespreken, zodat we een op maat gemaakt abonnement kunnen samenstellen dat aan uw eisen voldoet.

Naast onze kernactiviteit in catering, werken we nauw samen met ervaren partners in evenementenplanning en -organisatie. We kunnen u helpen bij het vinden van de juiste professionals voor hosting, decoratie, muziek en algehele evenementenorganisatie, om een holistische en onvergetelijke ervaring te creëren.