Jubileum

Vieren met elegantie en stijl met verfijnde gerechten

Een jubileum is een mijlpaal in het leven die gevierd moet worden met elegantie en stijl. Bij DPS Culinair begrijpen we de betekenis van deze speciale momenten en streven we ernaar om uw jubileumviering tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Onze jubileumarrangementen combineren verfijnde gerechten, sfeervolle ambiance en onberispelijke service om uw liefde en toewijding te vieren. Of het nu gaat om een huwelijksjubileum, een jubileum in uw carrière of een ander belangrijk moment, laat ons u helpen bij het organiseren van een jubileumviering die de essentie van uw reis weerspiegelt. Bij DPS Culinair draait het om het vieren van de liefde, de prestaties en de bijzondere momenten in het leven.

Arrangementen die perfect zijn
voor een Jubileum

Geen arrangementen gevonden.

Hoor het van onze klanten

Dps Culinair deed de catering voor een feest met 60 mensen in de tuin van mijn moeder die 90 werd. De communicatie en afstemming vooraf verliep heel prettig. Desiree hiep ons keuzes te maken en was daarbij heel integer en flexibel. Haar timing en de bediening tijdens het feest (met tussendoor optredens) was perfect en Peter had de meest lekkere hapjes en luxe minibroodjes gemaakt. En dat voor een mooie kwalieit/prijs verhouding.

Marieke Lampe

Zo ontzettend lekker en nog eens een top service! Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n plaatje geserveerd! Aan alles is gedacht!

Aandacht voor eten, aandacht voor klant! Met liefde bereidt!

Patricia van Elderen Hölzken

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

In te zetten voor iedere mogelijkheid dat een luxe catering kan gebruiken. Mocht je graag een offerte of aanvraag willen doen kan je gerust contact opnemen of een offerte aanvragen via de website.