Bedrijfsfeest

Luxe en klasse en heerlijk culinair ontzorgt

Bij DPS Culinair begrijpen we dat het plannen van een bedrijfsfeest een speciale uitdaging is. Het is de perfecte gelegenheid om uw waardering voor uw team en uw zakelijke partners te tonen, en tegelijkertijd een moment van ontspanning en verbinding te creëren. Onze bedrijfsfeestarrangementen zijn ontworpen om dit te realiseren, met een perfecte balans tussen culinaire verwennerij, stijlvolle presentatie en professionele service. Wij geloven dat elk bedrijfsfeest een kans is om indruk te maken, te motiveren en te vieren. Laat ons u helpen bij het organiseren van een bedrijfsfeest dat uw bedrijf waardig is, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. DPS Culinair staat klaar om van uw bedrijfsfeest een succesvol en gedenkwaardig evenement te maken.

Arrangementen die perfect zijn
voor een Bedrijfsfeest

Geen arrangementen gevonden.

Hoor het van onze klanten

Dps Culinair deed de catering voor een feest met 60 mensen in de tuin van mijn moeder die 90 werd. De communicatie en afstemming vooraf verliep heel prettig. Desiree hiep ons keuzes te maken en was daarbij heel integer en flexibel. Haar timing en de bediening tijdens het feest (met tussendoor optredens) was perfect en Peter had de meest lekkere hapjes en luxe minibroodjes gemaakt. En dat voor een mooie kwalieit/prijs verhouding.

Marieke Lampe

Zo ontzettend lekker en nog eens een top service! Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n plaatje geserveerd! Aan alles is gedacht!

Aandacht voor eten, aandacht voor klant! Met liefde bereidt!

Patricia van Elderen Hölzken

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

In te zetten voor iedere mogelijkheid dat een luxe catering kan gebruiken. Mocht je graag een offerte of aanvraag willen doen kan je gerust contact opnemen of een offerte aanvragen via de website.