Kerstborrel

Sfeervol genieten met feestelijke hapjes

Tijdens de feestelijke kerstperiode draait alles om samenzijn en genieten van de warmte van het seizoen. Bij DPS Culinair streven we ernaar om uw kerstborrel een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring te maken. Onze kerstborrelarrangementen brengen de magie van het seizoen naar uw evenement met smaakvolle gerechten, feestelijke sfeer en onberispelijke service. Laat ons u helpen bij het organiseren van een kerstborrel die uw gasten zal betoveren en de geest van het seizoen zal vieren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een familiebijeenkomst of een vriendenreünie, wij zorgen voor de culinaire pracht, zodat u kunt genieten van de kerstsfeer en het gezelschap van dierbaren

Arrangementen die perfect zijn
voor een Kerstborrel

Dranken

Buffet

Borrelbites

Hoor het van onze klanten

Dps Culinair deed de catering voor een feest met 60 mensen in de tuin van mijn moeder die 90 werd. De communicatie en afstemming vooraf verliep heel prettig. Desiree hiep ons keuzes te maken en was daarbij heel integer en flexibel. Haar timing en de bediening tijdens het feest (met tussendoor optredens) was perfect en Peter had de meest lekkere hapjes en luxe minibroodjes gemaakt. En dat voor een mooie kwalieit/prijs verhouding.

Marieke Lampe

Zo ontzettend lekker en nog eens een top service! Ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n plaatje geserveerd! Aan alles is gedacht!

Aandacht voor eten, aandacht voor klant! Met liefde bereidt!

Patricia van Elderen Hölzken

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

In te zetten voor iedere mogelijkheid dat een luxe catering kan gebruiken. Mocht je graag een offerte of aanvraag willen doen kan je gerust contact opnemen of een offerte aanvragen via de website.